static-aside-menu-toggler
gkSearch
Kép forrása: danubia.com

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Frakciója a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan felszólítja Újpest városvezetését, hogy végre konkrét intézkedésekkel segítse a járvány elleni védekezést.

  1. A Fidesz 5 pontos javaslatcsomagot állított össze, mellyel érdemi segítséget nyújthat az újpestieknek. Elvárjuk Déri Tibor polgármestertől, hogy cselekedjen, és a javasolt intézkedések bevezetését az önkormányzat haladéktalanul kezdje meg:
  2. Azonnal kezdjék meg a közintézmények, a hivatal, a bölcsődék, az óvodák, a KLIK-el együttműködésben az iskolák, és az önkormányzat kezelésében lévő valamennyi közforgalmú terület rendszeres fertőtlenítő takarítását
  3. A felnőtt és gyermek háziorvosok feladatellátását a járványveszély idejére havi 200 000 Forintos kiegészítéssel támogassa az Újpesti Önkormányzat.
  4. Készüljön fel, szervezze meg és hozza létre az önkormányzat a 0-24 órában elérhető támogató szolgálatot, amely szükség szerint az idős és az önkéntes karanténban lévő emberek ellátásában nyújt majd segítséget.
  5. Az önkormányzat haladéktalanul biztosítsa a közintézmények számára szükséges fertőtlenítő és takarító szereket, és a védekezéshez szükséges valamennyi egyéb felszerelést és eszközt.
  6. A hivatali munkafolyamatok áttekintésével és átszervezésével tegye lehetővé, hogy a járványveszély ideje alatt az önkormányzat ügyfeleinek lehetőleg ne kelljen személyesen megjelenniük az ügyintézéskor.
     

Nagy István
frakcióvezető

A Fidesz Újpesti Szervezete közleménye https://www.ujpestifidesz.hu/images/content_img/2021/02/covid19.jpg Super User